Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rp

Salvior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedzieć dlaczego support nie chce mi dać 50 rp ? Brakuje mi do skina i słyszałem że 50 rp mogą mi dać a tu taka odpowiedz:

• Witaj,

Z przykrością muszę stwierdzić, że nasze zasady zabraniają mi rozdawania punktów, skórek, bohaterów i innych przedmiotów specjalnych w tym momencie.

Aktualnie oferujemy Alistara ze skórką Wyzwolony Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube.

Wkrótce pojawią się także promocje, które mogą Cię zainteresować, ale obecnie nie możemy ujawnić szczegółów. Śledź na bieżąco najświeższe informacje, aby dowiedzieć się więcej o nadchodzących promocjach.

Nowości w League of Legends:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

''The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it.''

deniskulo

Player Support Riot Games

Opublikowano

• Witaj, Eryk0x

Choć normalnie nie rozdajemy za darmo RP, to z uwagi na fakt, że jest to tak mała kwota, być może będę w stanie dokonać dla Ciebie wyjątku. Jeżeli narysujesz dla mnie rysunek o tematyce League of Legends to z przyjemnością dodam te RP do Twojego konta. :)

Będę mógł zrobić dla Ciebie taki wyjątek tylko raz.

Podaj mi proszę jeszcze poniższe informacje tak bym był pewien, na które konto mają trafić te punkty:

- Nazwa użytkownika (której używasz do logowania)
    - Nazwa przywoływacza (pod którą widzą Cię inni gracze)
    - Serwer na którym grasz (Ameryka Północna, Europa Zachodnia, Europa Północ/Wschód)

Czekam na Twoją odpowiedź!

Pozdrawiam/Regards,
    BScythe
    Player Support Riot Games

No śmieszni są. Mi chcieli dać ale nie skorzystałem :D

Otwórz nowe zgłoszenie i pisz, może trafisz na kogoś innego.

Mi odpisywał/a BScythe z Morganą na avatarze, polecam :D

Jak za kolejne 2 zgłoszenia też Ci odmówią to pisz do angielskiego

Opublikowano

Mi nie chcieli dać ._.

Dlatego do supportu się pisze kilka razy, szczególnie do polskiego gdyż bardzo często ich odpowiedzi to copy paste formułki.

Musicie dodać do prośby jakiś obrazek o tematyce lol'a i nie piszcie, że brakuję wam rp do skina z promocji.

Ja napisałem i dali mi, to na nic nie wpływa.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...